Pelletkorrels

*Prijzen voor afhalen in de winkel (PurePower)

De prijs per zak á 15kg is € 8,50 

De pellets kunnen tijdens openingstijden afgehaald worden in Ter Aar. 

Groot inkopen en thuis laten bezorgen
Mocht u de ruimte hebben dan is het voordeliger om groot in te kopen. U kunt rechtstreeks bij de leverancier een pallet bestellen met 66 zakken (PurePower) of met 65 zakken (Badger). 

Via de banner bestelt u een pallet met 66 zakken  PurePower pellets met €5,- korting. Voor een probleemloze verbranding  bevelen wij deze oranje zakken (5 sterren naaldhout) aan!

Een Badger pallet kunt u inkopen via www.houtpelletskopen.com . Met  de kortingscode: ter aar krijgt u €5 korting op een pallet. voor meerdere pallets kunt u een andere koringscode aanvragen.

*prijswijzigingen voorbehouden

 

Houtpellets zijn cilindervormige houtkorrels die bestaan uit samengeperste stukjes schoon hout. Het woord ‘pellet’ is afkomstig uit het engels het betekent stukje of brokje. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen nodig om hout te verwerken tot pellets. Een pellet bestaat maar uit één soort grondstof: Hout!

Veel pelletkachelproducenten adviseren het gebruik van pellets met het EN plus A1 keurmerk. Deze pellets zijn o.a. beter voor de levensduur van uw kachel.

Voordelen van gecertificeerde houtpellets

  • Strenge controle op kwaliteit door onafhankelijke keuringsinstanties;
  • Weinig as na verbranding door het gebruik van schoon hout;
  • Lange verbrandingsduur dankzij kwaliteitshout;
  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen door het gebruik van duurzaam materiaal;
  • Veilig stoken dankzij gecertificeerde houtpellets.

Pellets zijn CO2 -neutraal omdat bij de verbranding van pellets evenveel CO2  vrijkomt als de boom gedurende zijn groei heeft opgenomen uit het milieu. Zo komt er dus geen extra CO2 in de atmosfeer! Het verwarmen op houtpellets is ten opzichte van stookolie, propaan en zelfs aardgas een schoon en goedkoper alternatief. Een groot voordeel van het stoken op hout/biomassa is de lagere brandstofprijs.

 

LET OP;  Winterhoutpellets.com is oplichting!

Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/

Badger pellets in milieubewuste papieren verpakking!  Naast de vertrouwde PurePower pellets in de handige plastic verpakking hebben we nu ook Badger pellets die verpakt zijn in stevig papier. (momenteel bij ons niet op voorraad)