Nordic Fire Viktor 8

Pelletkachel Viktor 8, een stoere solide pelletkachel vol met innovaties,

De Viktor is een stoere pelletkachel opgebouwd uit sterk gietijzer. De pelletkachel is voorzien van een ventilator met relaxfunctie. Hierdoor kan de ventilator rustig de warmte verspreiden zonder veel geluid te produceren. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden naverbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd

Daarnaast heeft de Viktor 8 o.a. de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
    De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Viktor 8 veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
    De Nordic Fire pelletkachel Viktor 8 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
    Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. Lees hier over alle Nordic Fire innovaties…

De Viktor is ook verkrijgbaar in de volgende twee varianten: Viktor 10 en Viktor 12. 

De Viktor 8, 10 & 12 is ook verkrijgbaar met kanalisatie. De Viktor 8 AirPlus kan 1 extra ruimte verwarmen en de Viktor 10 of 12 Air Plus kan 2 extra ruimtes verwarmen dankzij 2 extra warme luchtuitgangen.

A+

Informatie aanvragen
Merk
Nordic fire
Kilowattage
2.5-7.2
Rendement
94.6%
Afmetingen
h96 x b48.3 x d54.5
Gewicht
140Kg
Kleur
zwart, zijpanelen in wit zwart of brons
Materiaal
Volledige opbouw uit gietijzer en verstevigd staal.
Inhoud reservoir
20 Kg
Diameter rooggasafvoer
80mm
Autonome brandduur max.
13 - 40 uur
Achteruitgang
ja
Type afstandsbediening
Touch
WiFi
ja. standaard
Zelfreinigende branderpot
ja
Extra's
Auto Pilot System, Quick Start System, Realax functie
Showroom
ja