MCZ Star 2.0

De Star 2.0: een hoogtechnologisch toestel in een eenvoudig jasje. Deze robuuste, eenvoudig ogende pelletkachel heeft meer in zijn mars dan hij doet uitschijnen. Zijn gietijzeren interieur met een bredere branderpot creëeren een sfeervolle, grote vlam en dankzij een continu werkende wormwielmotor wordt de warmte in alle stilte geproduceerd. Dit toestel is beschikbaar in een hermetisch gesloten versie wat hem uitermate geschikt maakt voor passiefwoniningen.

De MCZ Star is een populaire moderne kachel in een aantal varianten uitgevoerd. De standaard versie is de Air, deze is 8kW. De Comfort Air heeft een extra kanalisatie uitgang (om lucht naar andere vertrekken te sturen) en de Hydro is voor de cv en geeft 12kW.

De MCZ Ego is dezelfde kachel maar dan met een andere buitenkant, namelijk met stalen platen bekleed. De Ego/ Star kachels hebben standaard het fantastische Active systeem (om het rookkanaal, de trek, alsook de kwaliteit van de pellets te bepalen en daarop de software-parameters automatisch op af te stellen voor een altijd optimale verbranding). Ook heeft deze kachel een zeer gemakkelijke "easy" bediening.

Zoekt u een kachel met kanalisatie met toch een vrij lage kW (de meeste kanalisatiekachels beginnen vanaf 9 a 10kW) dan is de Star Comfort Air de kachel.

A+

Informatie aanvragen
Merk
MCZ
Verwarmbaar m3
215
Rendement
92%
Afmetingen
1035x535x530 mm
Gewicht
130 kg
Kleur
zwart, wit, bordeaux, zand of speksteen
Materiaal
plaatstaal, zijpanelen in keramiek of speksteen (meerpijs)
Inhoud reservoir
35 liter
Diameter rooggasafvoer
80 mm
Autonome brandduur max.
12-33 uur
Kanalisatie
optioneel
Verwarmt cv water
optioneel: zie Star Hydro
Bovenuitgang
optioneel
Achteruitgang
ja
Type afstandsbediening
Relax, met ingebouwde thermostaat
Extra brede vlam
ja