MCZ Ego

De Ego: een hoogtechnologisch toestel in een eenvoudig jasje. Deze robuuste, eenvoudig ogende pelletkachel heeft meer in zijn mars dan hij doet uitschijnen. Zijn gietijzeren interieur met een bredere branderpot creëeren een sfeervolle, grote vlam en dankzij een continu werkende wormwielmotor wordt de warmte in alle stilte geproduceerd. Dit toestel is beschikbaar in een hermetisch gesloten versie wat hem uitermate geschikt maakt voor passiefwoniningen.

De MCZ Ego is een populaire moderne kachel in een aantal varianten uitgevoerd. De standaard versie is 8kW. De Comfort Air heeft een extra kanalisatie uitgang (om lucht naar andere vertrekken te sturen) en de Hydro is voor de cv en geeft 12kW. Zoekt u een kachel met kanalisatie met toch een vrij lage kW (de meeste kanalisatiekachels beginnen vanaf 9 a 10kW) dan is de Ego Comfort Air de ideale kachel.

De MCZ Star is dezelfde kachel maar dan met een andere buitenkant, namelijk met keramiek platen bekleed. De Ego/ Star kachels hebben standaard het fantastische Active systeem (om het rookkanaal, de trek, als ook de kwaliteit van de pellets te bepalen en daarop de software-parameters automatisch op af te stellen voor een altijd optimale verbranding). Ook heeft deze kachel maestro (wifi ) bediening

De Ego Comfort Air heeft een maestro (wifi) bediening.

 

A+

Informatie aanvragen
Merk
MCZ
Verwarmbaar m3
199
Rendement
92,6%
Afmetingen
1015x535x530 mm
Gewicht
127 kg
Kleur
zwart, wit, zilver of bordeaux zijpanelen
Materiaal
staal of inox (meerprijs)
Inhoud reservoir
39 liter
Diameter rooggasafvoer
80 mm
Autonome brandduur max.
12-33 uur
Kanalisatie
optioneel
Verwarmt cv water
optioneel: zie Ego Hydro
Bovenuitgang
optioneel
Achteruitgang
ja
Type afstandsbediening
optie; met thermostaat
Geschikt voor passiefwoningen
ja
WiFi
standaard
Eenvoudige bediening
ja met display
Extra brede vlam
ja
Extra's
continu draaiende vijzel (stiller)
Showroom
ja